UPPTÄCK ÅRETS UTSTÄLLARE 2021

 

Mässdagen vore inte någonting utan alla våra fantastiska utställare. Inför årets Kontaktdag har vi äran att välkomna följande utställare. Vi är övertygade om att du kommer finna något som attraherar just dig!

”På G&D får du den stora byråns fördelar. Du får jobba med stora komplexa ärenden tillsammans med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att du känner alla.”

https://www.gda.se

DLA Piper är en av världens största internationella advokatbyråer med kontor i över 40 länder. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialist-kompetens inom alla delar av affärsjuridiken. Som jurist hos oss får du tidigt stort ansvar och klientkontakt, både på ett nationellt och internationellt plan.

https://sweden.dlapiper.com

”Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i näringslivets hetluft. Du får möjlighet att arbeta med de mest komplexa affärerna i Sverige och internationellt och vi ger dig verktygen för att ständigt utveckla din karriär.” 

https://www.mannheimerswartling.se

”Cederquist är rankat som en av Sveriges främsta
affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd
organisation som erbjuder våra medarbetare en modern arbetsplats.”

https://www.cederquist.se

CauseyWestling är Sveriges största oberoende skattebyrå specialiserad på fastigheter. Hos oss får du de verktyg som behövs för att växa och uppnå din fulla potential. Vill du bli en del av vårt team?

 


Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till ett hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.”

 

Advokatfirman Defens är en ledande advokatbyrå med inriktning mot brottmål, familjerätt, migrationsrätt, socialrätt och civilrätt. Vi är belägna  i Stockholm och Uppsala men är verksamma i hela landet.

 

 

”Vad gör du i sommar? Vill du prova på att arbeta med affärsjuridik i USA och lära känna amerikanska juriststudenter? Besök vår monter för att höra mer om vårt populära sommartraineeprogram. Välkommen!”

Morris Law är en modern advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Vi kombinerar kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalité med modern teknik, effektiva arbetssätt och modern prissättning.

”Hos EY får din karriär bästa möjliga start med spännande kunduppdrag där du snabbt får ta ansvar som ger ovärderliga erfarenheter.”

Hos oss på Hammarskiöld får du jobba i utmanande ärenden tillsammans med ett tight sammansvetsat team. Din karriärsutveckling är lika viktig för oss som för dig.

 

 ”Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder. Är du nyfiken på konsultbranschen och skatterådgivning? Ansök till vår Tax&Legal-avdelning!”

Är du redo att bli en skicklig affärsjurist och arbeta med internationella företag i deras mest komplexa affärer? Linklaters är en internationell affärsjuridisk byrå och vår styrka är samarbete över olika juridiska arbetsområden i hela världen.

 

 

Vi är en nordisk affärsjuridisk advokatbyrå med 350 medarbetare i Stockholm och Helsingfors. Vårt Law Student Trainee Programme ger dig som student möjlighet att jobba heltid hos oss under 4 månader.

”Centrum för rättvisa står upp för individens fri- och rättigheter genom processer i domstol mot det allmänna. Våra rättsfall leder ofta till viktiga prejudikat och vi har 19 vinster i högsta instans.”

Advokatfirman Glimstedt är en affärsjuridisk byrå med tio kontor runt om i landet samt tre i Baltikum. Vi erbjuder bland annat praktik vilket är ett lärorikt sätt att få en fot in i arbetslivet. Varje år anställer vi ett antal nyexaminerade jurister.

 

 

TIME DANOWSKY erbjuder spetskompetens inom IT, media och tvistlösning. Vi fokuserar på framtidens affärer – där teknik, innovation och innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet.

 

 

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra 80 medarbetare är experter på transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister.

Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, en hungrig startup i juristkostym. Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och skapar förutsättningar för ett hållbart juristliv.

Vill du vara med och leda vägen mot ett bättre näringsliv och samhälle? På Vinge kommer du tidigt att upptäcka dina möjligheter att påverka – både för oss och våra klienter är ditt bidrag viktigt.

 

Falkenborn är en exklusiv byrå med fokus på fastighetstransaktioner, kommersiella hyresavtal och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighetsbolag, fonder och stora kapitalförvaltare.

 

Åklagarmyndigheten utreder och lagför brott och begränsar brottsvinster för att upprätthålla rättsstaten och göra Sverige tryggare.

 Vi drivs av frågor som är viktiga och utmanande för näringslivet. Vår ambition är långsiktiga relationer i nära samarbete med våra klienter och deras verksamheter.

Vi älskar juridiska utmaningar. Vi är mycket mer än en internationell topprankad advokatbyrå. Våra medarbetare är specialister inom juridik, deras vardag präglas av laganda, kreativitet och engagemang

”Juridiska föreningen är studentkår för studenter vid Juridiska fakulteten vid Uppsala universitet. Vi arbetar för en tryggare och bättre studietid. Vi är en av ägarna till Kontaktdagen AB.
”Vi är en nischbyrå och erbjuder främst rådgivning inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknads-transaktioner. Att arbeta på Harvest innebär att arbeta med och för finansbranschens aktörer.”
”Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i sex av Sveriges största städer. Gör en intresseanmälan för mer information om lediga tjänster och kommande evenemang.”

 

För att bli advokat måste du bl.a. genomgå advokatexamen. Hos Advokatsamfundet hittar du förberedande advokatkurser och examenstillfällen.
Vi har också ett omfattande kursprogram.

 ”Vi är en affärsjuridisk byrå inom projekt- och teknikrelaterade juridik. Vår verksamhet är branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher.”

 

”Världen har aldrig rört sig snabbare än nu och på Bird & Bird är vi inriktade på att hjälpa företag att navigera rätt i det föränderliga digitala landskapet. Vi finns på 31 kontor runt om i världen.”

Våra kunder är medelstora och stora nationella och internationella företag. Vi är en annorlunda advokatbyrå som ställer frågan: Kan vi lösa uppgiften på ett bättre sätt?

”Hur har vi blivit en av Sveriges mest välrenommerade fullservicebyråer både bland klienter och studenter? Svaret är enkelt – våra medarbetare. Hos oss får du förutsättningar att gå så långt du vill.”

Civil Rights Defenders är en internationell människorättsorganisation som är politiskt och religiöst obunden. Vi bedriver bl a påverkansarbete och juridiska processer.

NORDIA är en nordisk advokatbyrå verksam inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi inriktar oss särskilt mot tvistlösning, försäkring och skadestånd samt affärs- och bolagsrelaterad straffrätt.
”Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och rankas bland de tio främsta i världen. Som jurist hos oss erbjuds du ett varierande och roligt arbete i internationell miljö.”

Vi är en av Sveriges ledande affärsbyråer. Vi arbetar fullservice och med många spännande klienter och projekt. Med vår historia har vi både en nystartskänsla och en etablerad organisationsstruktur.

Kronofogdens uppgift är att hjälpa den som ska ha betalt och vägleda den som ska betala. Vi är 2 300 medarbetare på 32 kontor. Våra jurister arbetar med komplicerad juridik som omfattar hela lagboken.

Svalner är Sveriges ledande oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå. Vi tillhör ett internationellt nätverk, WTS global, som är verksamt i mer än 100 länder. Läs mer om vår oss på svalner.se

Ladies in Law är ett nätverk för kvinnliga advokater, jurister och juriststudenter som är verksamma inom brottmål och humanjuridik.

 

 

 

Ackordscentralens primära verksamhetsområde är obeståndsjuridik med fokus på företagsrekonstruktion och konkursförvaltning.

 

”Wesslau Söderqvist Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservice byrå, där vi delat upp arbetet i verksamhetsområdena Kapitalmarknad, Corporate & Enterprise, Företagsförvärv, Kredit och obestånd, Miljö, energi och fastighet, Human Resources och Upphandling.”

KPMG is one of the world’s leading tax advisors, our global network includes over 10,000 employees with more than 200 tax specialists in Sweden.

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på och mångårig erfarenhet av fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt, entreprenadrätt samt allmän bolagsrätt.

 

 

 

”Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer och hos oss har du möjlighet att jobba med just det rättsområde som intresserar dig.”

Vi är en ledande advokatbyrå inom processer och skiljeförfaranden. Våra advokater agerar ombud och skiljedomare i svenska och internationella mål. Vi är experter på tvistlösning.

Välkommen till Akavia – Fackförbundet för dig som jurist. Under studietiden bjuder Akavia på företagsbesök, e-böcker och hemförsäkring. Hos oss får du tryggheten att våga och verktygen för att lyckas

Vittnesstöden i Uppsala är en ideell förening vars syfte är att bedriva vittnesstödsverksamhet vid Uppsala tingsrätt.

Lebenberg Advokatbyrå är en av landets ledande advokatbyråer inom svensk och internationell arvs- och familjerätt, innefattande skattefrågor som hör samman med dessa rättsområden.

If är Nordens största och modernaste försäkringsbolag där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många och varierande. Juridik är en del av vår kärnverksamhet med över 100 olika juristtjänster.

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställda runt om i landet.

Vill du bli doktorand? Juridiska institutionen i Uppsala erbjuder en högkvalitativ forskarutbildning inför kvalificerade tjänster inom akademin, näringslivet, myndigheter och samhället i stort.

Grant Thornton är en konsult- & revisionsbyrå vars skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade. Är du nyfiken på konsultbranschen och skatterådgivning? Vi ses på Kontaktdagen!

Vi på TM & Partners ser fram emot att träffa dig som är juriststudent i Uppsala. Kom och prata med oss – vi bjuder på hembakade kakor i vår monter.

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi är en nordisk affärsjuridisk advokatbyrå med 350 medarbetare i Stockholm och Helsingfors. Vårt Law Student Trainee Programme ger dig som student möjlighet att jobba heltid hos oss under 4 månader.

Merino Advokatbyrå anser att våra medarbetares individuella personliga och yrkesmässiga utveckling är en förutsättning för en framgångsrik advokatbyrå, vilken därmed har möjlighet att påverka och bidra till ett sunt näringsliv och stabilt samhälle.

Roschier är en av Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi som arbetar på Roschier är nyfikna, engagerade och målmedvetna och tillsammans bidrar vi till våra klienters utveckling och framgång.

Drivhuset främjar studenters entreprenörskap och ger kostnadsfritt stöd genom vägledningar, utbildning och nätverk. Vi hjälper dig att förverkliga din idé!

Fylgia är en svensk affärsjuridisk byrå som ser våra medarbetare som vår främsta tillgång. Vi håller hög kvalitet och kompetens genom kunnig och engagerad personal som ger våra klienter fullservice.

Vill du rivstarta karriären på en arbetsplats där långsiktiga relationer, hållbarhet och utveckling står i fokus? Välkommen till MAQS – byrån där vi tillsammans går, når och ser längre!

Uppsalajuristernas Alumnverksamhet bygger broar mellan juridiska fakulteten, studenterna på juristutbildningen och de yrkesverksamma juristerna.

Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå som grundades 1964. Vi arbetar nära klienten för att skapa en trygg och smidig affär, oavsett om klientens verksamhet är lokal, nationell eller internationell.

Vi är ett av 23 kundägda och lokala länsförsäkringsbolag. Tillsammans är vi del av något större och bidrar till skapa trygghet och förverkliga drömmar för våra kunder och ägare. Bli en av oss!

På FHH är vi specialister på att skapa mervärden genom långsiktiga kundrelationer. Är du engagerad, självständig och vårdar långa relationer? Välkommen till vår monter!

Delphi har viljan att utmana och skapa verklig förändring för varje enskild klient. I en föränderlig tid behöver vi medarbetare med en särskild drivkraft och ett särskilt mod. Delar du vår drivkraft?

Zeijersborger & Co är en av Sveriges mest heltäckande privatjuridiska advokatbyråer. Intresset för juridik, samhälle och den enskildes rättigheter står i centrum för verksamheten.

ELSA är världens största internationella, oberoende, icke-politiska och icke vinstdrivande organisation för och av juriststudenter. Med ELSA får du möjligheten att söka internationella praktikplatser och delta på juristevenemang.

 

Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Här i Sverige är vi ett team på 100 medarbetare. 

Advokatfirman Titov & Partners erbjuder juridisk expertis med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar personliga relationer, effektivitet och klientfokus.

Brottsoffermyndigheten är Sveriges expertmyndighet för brottsofferfrågor. Myndigheten arbetar för att främja brottsoffers rättigheter och uppmärksamma deras behov och intressen.

Polisen gör hela Sverige tryggt och säkert. Nära medborgarna och tillsammans leder vi effektivt och engagerat det brottsbekämpande arbetet.

Women’s Career Network is a space for ambitious and passionate business and law students to connect with peers, career mentors, and top-tier companies.

Terrafem är en ideell organisation som arbetar för kvinnors rätt att leva utan mäns våld och dominans. Vi driver Sveriges första rikstäckande jourtelefon/juristjour för kvinnor med utländsk härkomst.

 

 

 Barnombudet i Uppsala län, BOiU, är en ideell förening som arbetar med att stärka barns rättigheter – främst på lokal och regional nivå. Vi ger bland annat stöd och råd till enskilda som hör av sig till oss.

Konkurrensverket arbetar för en effektiv konkurrens till nytta för konsumenterna samt en effektiv offentlig upphandling till nytta för det allmänna och marknadens aktörer

 

Fackförbundet ST kan staten. Varannan nyexaminerad jurist får sitt första jobb i staten, vi vet vad du behöver för att lyckas. Lägg grunden för ett bra arbetsliv med ett gratis studentmedlemskap i ST!

En plattform som samlar alla deltidsjobb och praktiktjänster för juriststudenter på ett och samma ställe. Vi vill göra det lättare och snabbare för studenterna att hitta ett jobb under studietiden.

 

PwC är Sveriges ledande skatterådgivare och har en växande affärsjuridisk verksamhet. Rekrytering av nyexaminerade pågår och vi erbjuder möjlighet för praktik både inom skatt och legal så ta chansen!

 

Vi är en ideell förening bestående av både juriststudenter och jurister som arbetar för att frisläppa advokater i världen som fängslats pga deras arbete för mänskliga rättigheter.

FEMJUR är en ideell och partipolitisk obunden förening som arbetar för att främja normkritik och genusperspektiv på juristprogrammet, inom juristbranschen och i den juridiska diskussionen i övrigt.

White & Case är en av världens största advokatbyråer med över 2500 jurister på 45 kontor i 31 länder. Vi arbetar framförallt med M&A, private equity, debt finance, kapitalmarknad och tvister.

Unionen ger dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete som förbättrar för medlemmen, samhället och vår organisation. Visionen är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet.

 

Schjødt är en av Nordens största advokatbyråer med med kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund och London. Schjødt är en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå.

Nyköpings tingsrätt är en av landets mest effektiva tingsrätter. Hos oss får notarierna ett stort ansvar och tack vare vår effektiva organisation får notarierna en gedigen utbildning.