UPPTÄCK ÅRETS UTSTÄLLARE

 

Mässdagen vore inte någonting utan alla våra fantastiska utställare. Inför årets mässdag har vi äran att välkomna följande utställare. Vi är övertygade om att du kommer finna något som attraherar just dig!

”Gernandt & Danielsson är en av landets högst rankade affärsjuridiska advokatbyråer. Vi arbetar bl.a. med företags-förvärv, aktiemarknads-rätt, processrätt, bank- och finansrätt, immaterialrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt, konkurrensrätt och EU-rätt.”

https://www.gda.se

DLA Piper är en av världens största internationella advokatbyråer med kontor i över 40 länder. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialist-kompetens inom alla delar av affärsjuridiken. Som jurist hos oss får du tidigt stort ansvar och klientkontakt, både på ett nationellt och internationellt plan.

https://sweden.dlapiper.com

”Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i näringslivets hetluft. Du får möjlighet att arbeta med de mest komplexa affärerna i Sverige och internationellt och vi ger dig verktygen för att ständigt utveckla din karriär.”

https://www.mannheimerswartling.se

”Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som värderar kompetens-utveckling. Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats.”

https://www.cederquist.se

”Real Advokatbyrå grundades 2012 och är en nischbyrå specialiserad på transaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt samt bolagsrätt. Byrån arbetar med komplexa ärenden och för stora klienter.”

 

”Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället.”

”Barnombudet i Uppsala län medverkar på Kontaktdagen för att träffa juriststudenter som är intresserade av att vara volontärer eller praktikanter hos oss. Om det går det att läsa mer på www.boiu.se/praktik.”

 

”Vår vision är att förenkla juridiken, göra den mer begriplig, bidra till förståelse och skapa trygghet. Vi tror att det bästa mötet sker då personer förstår varandra, oavsett språk och bakgrund.”

 

”Advokatfirman Defens – En advokatbyrå i Stockholm med brottmål och familjerätt som huvudsakliga rättsområden.”

”Appelli Advokater AB är en av Dalarnas största advokatbyråer. Hos oss arbetar engagerade advokater och biträdande jurister. Tillsammans står vi för lång erfarenhet och bred kunskap. Välkommen att läsa mer på vår hemsida!”

 

”Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk med mer än 286 000 medarbetare i över 150 länder. Är du nyfiken på konsultbranschen och skatterådgivning? Ansök till vår Tax&Legal-avdelning!”

”Jusek – Vi är experter på just din karriär som jurist. Som studentmedlem i Jusek får du ta del av nätverk, företagsbesök och råd inför din karriär. För bara 100 kr blir du medlem hos Jusek hela din studietid.”

”Energimarknadsinspektionen (Ei) är tillsynsmyndighet för energimarknaderna. Sedan den 1 april 2019 tillhör Ei Infrastruktur-departementet. Vår verksamhet bidrar till att regeringens och riksdagens energipolitik genomförs.”

”För många människor innebär kallelsen till huvudförhandlingen den första kontakten med domstolsväsendet. Ett vittnesstöd är en ideellt verksam person som ska bistå parter, anhöriga och allmänheten med mänskligt stöd och praktisk information i samband med rättegången.”

 

”Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation.”

 

 

”Vi är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik. Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat Törngren Magnell sedan starten.”

”Vi förändrar och gör skillnad i den traditionella advokat-branschen genom att driva en jämställd advokatbyrå. Vi satsar på hjärtat i vår verksamhet; det vill säga medarbetarna och vi lägger stor vikt vid gott ledarskap.”

 

”På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Våra styrkor är samarbete över olika juridiska arbetsområden i hela världen. Vi är en innovativ byrå som alltid är villiga att lära oss mer och”

”NORDIA är en nordisk advokatbyrå verksam inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi inriktar oss särskilt mot tvistlösning, försäkring och skadestånd samt affärs- och bolagsrelaterad straffrätt (white collor crime).”

 

”Nyköpings tingsrätt – Utbildningsplatsen som ger dig en framtid!”

”The European Law Student Association (ELSA) är världens största internationella, oberoende, icke-politiska och icke vinstdrivande organisation för och av juriststudenter. ELSA finns representerat vid närmare 300 fakulteter i 44 länder och består av 50 000 medlemmar.”

Studenthälsan erbjuder stöd för studenter när det uppstår problem eller svårigheter som tillhör livet som student eller andra bekymmer som påverkar studierna negativt. Hemsida: www.uu.se/studenthalsan 

 

 

”Svensk och internationell affärsjuridik. Vi står för kvalitet, tillgänglighet, personligt engagemang och klientfokus. Vi är advokater du vill ha på din sida.

”Hos EY får din karriär bästa möjliga start med spännande kunduppdrag där du snabbt får ta ansvar som ger ovärderliga erfarenheter.”

”CauseyWestling är Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter. Våra jurister, ingenjörer och ekonomer hjälper dagligen fastighetsbolag att optimera sina fastighetsinvesteringar.”

 

 

”Rätt position för dig som vill bidra till samhällsutvecklingen! Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till samhällsbyggandet.”

”Vill du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet samtidigt som du bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige?”

 

 

”Vad gör du i sommar? Vill du prova på att arbeta med affärsjuridik i USA och lära känna amerikanska juriststudenter? Besök vår monter för att höra mer om vårt populära sommartraineeprogram. Välkommen!”

”Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer och hos oss har du möjlighet att jobba med just det rättsområde som intresserar dig.

Ackordscentralens primära verksamhetsområde är obeståndsjuridik med fokus på företagsrekonstruktion och konkursförvaltning. Vi är den nationellt största specialiserade aktören inom nämnda rättsområde.

”Centrum för rättvisa står upp för individens fri- och rättigheter genom att driva processer i domstol mot det allmänna. Våra rättsfall leder ofta till viktiga prejudikat och vi har 18 vinster i högsta instans.”

 

”Vi är en nordisk affärsjuridisk advokatbyrå med 300 medarbetare i Stockholm och Helsingfors. Genom vårt unika Law Student Trainee Programme ger vi dig som student möjlighet att jobba heltid hos oss under 4 månader.”

”Glimstedt finns på 14 orter i Sverige. Vi erbjuder praktik på flera av våra kontor vilket är ett lärorikt sätt att få en fot in i arbetslivet.”

”Som juridikstuderande är du vår framtid! Kom förbi vår monter så berättar vi mer om vilka möjligheter som ger dig inblick i livet på en affärsjuridisk byrå redan under din studietid”. – Vinge

”Att jobba i ett lokalt kundägt bolag är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör och hur vi tänker. Vi kan engagera oss i det som händer här, tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt.”

”Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familje-juridiska byrå. Är du intresserad av familjejuridik och vill jobba inom en kultur där både du och företaget växer? Då är Familjens Jurist rätt arbetsgivare för dig.”

 

”Brottsoffermyndigheten är en nationell myndighet vars övergripande mål är att arbeta för att främja brottsoffers rättigheter samt uppmärksamma deras behov och intressen.”

”Next erbjuder specialist-kompetens inom både svensk och internationell affärsjuridik. På Next arbetar vi tillsammans som ett team för att leverera god service och hög kvalitet till alla våra klienter.”

 

”Lebenberg Advokatbyrå är en av landets ledande advokatbyråer inom svensk och internationell arvs- och familjerätt.”

 

 

 

”Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.”

 

”Fylgia är en advokatbyrå i Stockholm som är stor nog att ge sina klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi är också stolta över att behålla den personliga kontakten och engagemanget för dig och din bransch.”

”Vill du bli en bred specialist inom entreprenad- och fastighetsrätt? Kom till vår monter så berättar vi mer!”

”Roschier är en affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar erfarenhet med entreprenörskap. Vårt mål är att erbjuda en inkluderande och inspirerande arbetsplats där du får möjlighet att växa och utvecklas professionellt.”

”Advokatbyrån Thomas Bodström är en arbetsplats med jurister och advokater som brinner för yrket. Vi värdesätter en arbetsmiljö med högt i tak där alla tar hjälp av varandra för att utvecklas framåt.”

”Migrationsverket har ett samhällsviktigt uppdrag där du som jurist kan göra skillnad från första dagen. Vi erbjuder en händelserik arbetsplats, ett intressant och givande arbete samt goda utvecklings-möjligheter.”

TIME är en advokatbyrå med fokus på digitala affärer. Våra klienter är såväl globala koncerner som start-ups. Vi har en ung, prestigelös och trevlig arbetsplats med kontor på Stureplan i Stockholm.”

”Delphi har viljan att utmana och skapa verklig förändring för varje enskild klient. I en föränderlig tid behöver vi medarbetare med en särskild drivkraft och ett särskilt mod. Delar du vår drivkraft?”

JP Infonet skapar framtidens juridiska tjänster. Genom digitala lösningar och djup kompetens tillgängliggör vi juridiken i det format som varje användare föredrar.”

”Civil Rights Defenders är en oberoende expertorganisation som stärker utsatta människorättsförsvarare och försvarar medborgerliga och politiska rättigheter i Sverige och internationellt.”

”ERIN är en ideell organisation som arbetar för att all typ av våld och diskriminering av kvinnor och flickor ska upphöra.”

 

”Drivhuset erbjuder studenter och unga affärsutveckling och vägledning för alla affärsidéer i alla faser – kostnadsfritt och konfidentiellt. Varje år hjälper vi 100 nya företag att starta i Uppsala.”

 

”Hos Uppsalajuristernas Alumnistiftelse kan du som student få en yrkesverksam mentor och du som alumn en koppling tillbaka till fakulteten. Kontakt: alumn@jur.uu.se”

 

”Juridisk Publikation är en akademisk juridisk tidskrift som syftar till att främja juridisk debatt genom att publicera artiklar av hög akademisk kvalitet om spörsmål i juridikens framkant.”

”Juridiska föreningen är studentkår för studenter vid Juridiska fakulteten vid Uppsala universitet. Vi arbetar för en tryggare och bättre studietid. Vi är en av ägarna till Kontaktdagen AB.

”Feministiska Juriststudenter Uppsala är en ideell och partipolitiskt obunden förening som arbetar för att främja normkritik och ett genusperspektiv på juristprogrammet vid Uppsala universitet och därutöver inom jurist-branschen och i den juridiska diskussionen i övrigt!”

 

”Hos oss får du arbeta med både skatterättsliga och bolagsrelaterade frågor. Vårt arbete präglas av gemenskap och prestigelöshet med stort kundfokus och redan som junior är du med och tar ansvar.”

”Vi är en nischbyrå och erbjuder främst rådgivning inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknads-transaktioner. Att arbeta på Harvest innebär att arbeta med och för finansbranschens aktörer.”

”Hamilton är den snabbast växande affärsjuridiska rådgivaren i Sverige. Vi arbetar med internationella projekt och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens.”

”EU-domstolen – arbetsplatsen för dig som vill kombinera språk och juridik – www.curia.europa.eu”

 

”Vill du veta mer om hur en framtid på Lindahl kan se ut? Välkommen att träffa oss i vår monter! Gör en intresseanmälan för att få mer information om lediga tjänster och kommande evenemang.”

 

”Hos oss jobbar man med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.”

”Juridiska institutionen erbjuder högkvalitativ forskarutbildning i 15 forskningsämnen och nio civilrättsliga delområden som förbereder för kvalificerade tjänster inom flera sektorer. Välkommen med din doktorandansökan!”

”Sugen på praktik? FUF förmedlar varje termin ca 40 praktikplatser på spännande arbetsplatser såsom Sida, UD, Rädda Barnen, ILAC och Diakonia. Kom förbi oss så får du veta mer!”

 

”Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokat-byråerna inom teknologi, kommunikation och media. Vår vision är att vara den främsta byrån för branscher som arbetar med eller förändras av modern teknologi.”

”Som en och samma organisation, ett Setterwalls, strävar vi tillsammans efter att nå vårt gemensamma mål att uppfattas som nummer ett inom affärsjuridik hos våra klienter, hos medarbetare och i branschen.”

”På WSA har vi gjort upp med gamla idéer om hur advokatbyråer borde vara. För oss handlar kompetens om att skapa största möjliga affärsnytta för klienten genom att ta ett helhetsgrepp om varje uppdrag.”

”Välkommen till en inspirerande och spännande arbetsplats i ständig förändring där dina karriärmöjligheter är oändliga. Vårt mål är att ett jobb hos oss ska vara mer än ett jobb.”

 

”PwCs syfte är att skapa förtroende och lösa viktiga problem. Vi agerar med integritet, gör skillnad, visar omsorg, samverkar och är nyskapande. Hos PwC är medarbetarlöftet att du ska ha ditt ”Opportunity of a lifetime”.”

”Unionen Student är medlem-skapet för dig som siktar på en karriär i det privata arbetslivet.

Bli medlem för bara 100 kronor under hela studietiden, så får du verktygen som hjälper dig landa drömjobbet efter examen. ”

”Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag med kontor i Stockholm, Malmö och snart även i Göteborg. Vi riktar oss främst mot stora och medelstora företag, inom alla branscher.”

”Vi är en ledande internationell advokatbyrå med 46 kontor i 30 länder. Vår globala bredd och nationella spetskompetens gör att vi kan hjälpa våra klienter med deras mest spännande möjligheter och svåraste utmaningar.”

”Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande full-servicebyråer inom affärsjuridik. Här i Sverige är vi ett team på 100 medarbetare, med den inter-nationella byråns alla fördelar.”

”Falkenborn är en av de mest välrenommerade advokat-byråerna inom fastighets-branschen. Vi erbjuder rådgivning vid fastighetstransaktioner, inom hyresrätt och andra fastighets-rättsliga frågor.”

”Fondia ska förändra branschen. Våra jurister har en förkärlek till det digitala som förstår att traditioner är till för att brytas – till förmån för nya idéer och nya generationer.”

”Vi är en advokatbyrå i centrala Stockholm som arbetar med och för privatpersoner och åtar oss uppdrag inom svensk – och internationell privaträtt. För mer information besök www.elanderadvokat.se.​”

”KRZYMOWSKI är en unik, högspecialiserad och innovativ affärsjuridisk byrå. Vi är ett familjeföretag i vilket spjutspetskompetens och passion för juridik förenas med förståelse för entreprenörens verklighet och vardag.”

”Women’s Career Network is a network for women that combines passion and hard work. We believe that success is the result of genuine interest and dedication.”

”Som åklagare har jag möjlighet att göra skillnad i samhället. Jag har stort ansvar men det innebär även att jag varje dag kan känna att jag gör något meningsfullt.”

– Charlotta Hellberg, kammaråklagare

”Fackförbundet ST kan staten. Varannan nyexaminerad jurist får sitt första jobb i staten, vi vet vad du behöver för att lyckas. Lägg grunden för ett bra arbetsliv med ett gratis studentmedlemskap i ST!”

”En Morris är någon som vill mer. Som vill utmana och utveckla. Som vet att ingenting var bättre förr. Som tar sig an framtiden med öppna armar och stor tillförsikt. Som ser möjligheter med ny teknik.”

”Hammarskiöld är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Att arbeta som jurist på Hammarskiöld innebär spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en kreativ, generös och stimulerande miljö.”

”Titov & Partners är en affärsjuridisk byrå med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar personliga relationer, effektivitet och klientfokus.”

”Sveriges advokatsamfund är en privaträttslig sammanslutning reglerad i rättegångsbalken. Samfundets stadgar fastställs av regeringen. Samfundet har till ändamål att bl.a. främja en god rättsvård.”

”Juristgruppen arbetar med att stärka skyddet för mänskliga rättigheter såväl nationellt som internationellt. Arbetet är helt ideellt. Om du är intresserad av att veta mer om oss kan du skicka ett mail till amnestyjurist-grupp.uppsala@gmail.com.”

”Vi brinner för att ge våra klienter kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Vi arbetar tillsammans för att utveckla och trygga våra klienters affärer.”

”Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå som grundades 1964. Vi arbetar nära klienten för att skapa en trygg och smidig affär, oavsett om klientens verksamhet är lokal, nationell eller internationell.”

”Vi på Verahill jobbar med ekonomisk familjejuridik. Vi rekryterar löpande till alla våra kontor ute i landet och är en växande aktör på den familjejuridiska marknaden.”

”7WISE Advokatbyrå är verksam inom allmän affärsjuridik och obestånd. Vi är ett team av skickliga jurister med bred kompetens, engagemang och intresse för juridik inom olika rättsområden och branscher.”

”Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare.

”Som jurist på Tullverket bidrar du till att göra skillnad i samhället och vi har många intressanta arbetsområden. Tullverkets uppdrag är att kontrollera flödet av varor in i och ut ur Sverige, bekämpa brottslighet m.m.”

”Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och rankas bland de 15 främsta i världen. Som jurist hos oss erbjuds du ett varierande och roligt arbete i internationell miljö.”

JUSTITIAPRISET är ett pris som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som bäst jobbar med jämställdhet. Justitiapriset vill få fler advokatbyråer att jobba med jämställdhet så att vi får en mer jämställd advokatbransch.”

Asylrättstudenterna är en partipolitiskt obunden förening av juriststudenter som erbjuder kostnadsfri rådgivning till asylsökande och andra migranter. Vi arbetar även med att sprida kunskap kring rättsläget inom migrationsrätt.”

 

”Svalner är en oberoende skatterådgivningsbyrå med ett heltäckande erbjudande. Vi är cirka 70 medarbetare. Byrån tillhör ett internationellt nätverk, WTS global, som är verksamt i mer än 100 länder.”

Som en av de ledande byråerna lät vi 2019 bli början på en ny era inom affärsjuridik där vi skiftade fokus till utveckling och förändring med människan i centrum. Läs mer om vår resa på cirio.se.”

 

Ahlford är en Uppsalabaserad, modern advokatbyrå med kunden i fokus. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi mervärden och genererar bättre affärer för våra kunder.”

Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi arbetar med rättsliga frågor som är relaterade till obestånd.”

Tycker du om variation, utmanande regelverk och vill jobba sida vid sida med Sveriges skarpaste konsulter inom skatt? Välkommen till KPMG och bli en del av ett team med engagerade kollegor världen över.”

”På Flood Herslow Holme är vi specialister på att skapa mervärden genom långsiktiga kundrelationer. Är du engagerad, självständig och vårdar långa relationer? Välkommen till vår monter!”

Lawline är Sveriges största juridiska webbplats med över 400 000 besökare varje månad. Genom vårt närverk hjälper studenter tusentals människor varje år med juridiska frågor.”

Förvaltningsrätten är en förvaltningsdomstol som handlägger ett stort antal måltyper rörande tvister mellan enskilda och det allmänna. Det är bl.a. skattemål, socialförsäkringsmål samt tvångsingripanden mot person.”

”Uppsala FN-förening skapades år 1974 som en lokal del av den globala UNA-rörelsen för fred och utveckling och är en ideell förening kopplad till svenska FN-förbundet.”