UPPTÄCK ÅRETS UTSTÄLLARE

 

Mässdagen vore inte någonting utan alla våra fantastiska utställare. Inför årets mässdag har vi äran att välkomna följande utställare. Vi är övertygade om att du kommer finna något som attraherar just dig!

”Gernandt & Danielsson är en av landets högst rankade affärsjuridiska advokatbyråer. Vi arbetar bl.a. med företagsförvärv, aktiemarknadsrätt, processrätt, bank- och finansrätt, immaterialrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt, konkurrensrätt och EU-rätt.”

https://www.gda.se

”Vi på DLA Piper är Sveriges största internationella advokatbyrå och vår värld expanderar varje dag. Här kan du vidga dina vyer, få nya perspektiv och växa i alla möjliga riktningar – vi har plats för många fler.”

https://www.dlapiper.com/sweden

”Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i näringslivets hetluft. Du får möjlighet att arbeta med de mest komplexa affärerna i Sverige och internationellt och vi ger dig verktygen för att ständigt utveckla din karriär.”

https://www.mannheimerswartling.se

”Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som värderar kompetensutveckling. Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats.”

https://www.cederquist.se

”Real Advokatbyrå är specialiserad på kommersiella fastighetstransaktioner. Utmärkande är att de biträdande juristerna arbetar med ärenden som förekommer på storbyråerna men i små team. Du har mycket personlig kontakt med klienter.”
”Bli en del i arbetet med att skapa trygghet för människor när livet tar en ny vändning. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv.”
”Osborne Clarke är en internationell advokatbyrå med kontor i 25 städer runt om i världen. Kontoret i Stockholm öppnade i sep. 2017 och jobbar idag med alla större affärsjuridiska verksamhetsområden.”
”Sandart & Partners är en affärsjuridisk byrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus.”
”Advokatfirman Defens består idag av elva medarbetare. Advokatfirman har sedan starten utvecklats till en etablerad advokatfirma med spetskompetens inom straffrättens område. Inom advokatfirmans kompetens ligger även kvalitativa tjänster inom civilrättens område för privatpersoner och mindre företag.”
”Appelli Advokater är en av Dalarnas största advokatbyråer. Vi är verksamma inom i stort sett alla rättsområden och som biträdande jurist hos oss har man möjlighet att prova på olika rättsområden.”
”Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik och är experter inom Företagsförvärv, Bank & Finans, IP/TMT, Tvisterätt, EU och Konkurrensrätt, Offentlig upphandling samt General Corporate. Byrån anlitas frekvent av stora företag och myndigheter både i Sverige och utomlands och verksamheten har en stark internationell prägel.”
”Jusek är förbundet för jurister. Som studentmedlem i Jusek får du ta del av nätverk, företagsbesök, och personlig rådgivning. Vi är experter på just din karriär. Besök vår monter och bli medlem idag!”
”Vi är moderna och riktigt duktiga på det vi gör och inte minst en ovanligt trevlig byrå! Affärsjuridik borde väl betyda juridik för bättre affärer? Det tycker vi i alla fall!”
”DO:s uppdrag är att främja lika rättigheter och möjligheter i syfte att motverka diskriminering. Vi riktar in oss på områden där vi ser särskilda förändringsbehov och arbetar långsiktigt inom dessa.”
”Är du nyfiken på Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017? Grant Thornton hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Vi stödjer entreprenörer inom bland annat skatt och rådgivning.”
”Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik. En vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat oss sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur.”
”Vårt mål att förändra och göra skillnad i den traditionella advokatbranschen genom att driva en jämställd advokatbyrå. Vi satsar på hjärtat i vår verksamhet; det vill säga medarbetarna och vi lägger stor vikt vid ett gott ledarskap.”
”Vi söker talangfulla medarbetare med engagemang, driv, teamworkkänsla och en vilja att lära, främst nyexaminerade men även erfarna. Du som är intresserad av att arbeta med komplexa ärenden och stora klienter i ett internationellt fokus kommer att trivas hos oss.”
”NORDIA är en nordisk advokatbyrå verksam inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi inriktar oss särskilt mot tvistlösning, försäkring och skadestånd samt affärs- och bolagsrelaterad straffrätt (white collor crime).”
”Som åklagaraspirant får du en central roll inom brottsbekämpningen. I rollen ingår att leda förundersökningar, besluta i åtalsfrågan och framträda i domstol. Det kräver mod, drivkraft och beslutsamhet. Läs mer: www.aklagare.se”
”The European Law Students’ Association (ELSA) är världens största oberoende studentförening för jurister. ELSA Uppsala är med omkring 900 medlemmar den största lokala ELSA-föreningen i Sverige.”
”Ahlford är specialiserade på affärsjuridik. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi vara på möjligheter och skapar de bästa förutsättningarna för goda affärer. Vi erbjuder problemlösning och möjligheter för privat och offentligt näringsliv.”
”Hellström välkomnar nya intressanta jurister med höga ambitioner som vill ingå i vår organisation. Är du en av dem?

På vår advokatbyrå gör varje medarbetare stor skillnad. Därför är vi väldigt noga med vilka vi rekryterar. Det betyder att vi i praktiken letar efter dig som är ambitiös, har höga mål och ett naturligt affärsintresse.”

”EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning med kontor i över 150 länder och 250 000 medarbetare globalt. Vi ser fram emot att träffa er på mässan!”
”Juristresursen skapar praktiska komplement till den teoretiska juristutbildningen. Våra medlemmar praktiserar sina juridiska färdigheter samtidigt som allmänheten erbjuds gratis juridisk rådgivning.”
”Hos Lantmäteriet kommer dina beslut att bidra till samhällsutvecklingen! Vill du arbeta i team, ta beslut och jobba i en hjälpsam kultur? Läs mer på www.lantmateriet.se

”Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som värderar kompetensutveckling. Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats.”

”Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och utbyten med våra kontor i USA. Men varför vänta till efter examen? Sök vårt populära sommartraineeprogram där del av tiden tillbringas på vårt Atlantakontor.”
”Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och hos oss har du möjlighet att jobba med just det rättsområde som intresserar dig. Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas både som jurist och som person.”
”Svalner erbjuder omväxlande och utmanande arbete som spänner över hela skatteområdet. Vi uppskattar ditt intresse för skatterätt, driv och goda akademiska meriter, vi erbjuder en rolig arbetsplats där du får nya utmaningar och växer som skattejurist.”
”Centrum för rättvisa står upp för individen genom att driva viktiga principfall i domstol och delta i debatten om rättighetsfrågor.
Centrum för rättvisa bildades 2002 som en ideell och oberoende aktör med uppdrag att värna enskildas fri- och rättigheter.”
”Vi är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Hos oss blir du snabbt delaktig i spännande uppdrag samtidigt som vi har väldigt roligt tillsammans.”
”Vi på Glimstedt eftersträvar att erbjuda spännande och utmanade arbetsuppgifter samt möjligheter till utbildning. Vi värdesätter ansvarstagande, engagerade och kreativa individer med intresse för verksamheten.”
”Den juridiska nyhetsbyrån Blendow Lexnova håller dig uppdaterad med det senaste inom juridiken. Registrera ett kostnadsfritt studentkonto idag!”
”Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Kom till vår monter så berättar vi mer!”
”Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi hjälper den som inte fått betalt och samtidigt värnar vi om den skuldsattas rättigheter.”
”7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm. Tillsammans har vi bildat ett team av skickliga jurister med bred kompetens, engagemang och ett intresse för juridik inom varierande rättsområden.”
”Jurist på skattjakt? Se till att träffa oss på Kontaktdagen! Det är ett bra första steg mot en karriär som skattejurist i en internationell miljö på en arbetsplats med stark teamkänsla och ständig utveckling!”
”Lebenberg Advokatbyrå är en av landets ledande advokatbyråer inom svensk och internationell arvsrätt. De har också specialistkompetens inom svensk och internationell familjerätt.”
”Som juridikstuderande är du vår framtid! Kom förbi vår monter så berättar vi mer om vilka möjligheter som ger dig inblick i livet på en affärsjuridisk byrå och chansen att kombinera teori och praktik redan under din utbildningstid.”

”Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i näringslivets hetluft. Du får möjlighet att arbeta med de mest komplexa affärerna i Sverige och internationellt och vi ger dig verktygen för att ständigt utveckla din karriär.”

”AG Advokat erbjuder högkvalitativa affärsjuridiska tjänster inom fastighets- och entreprenadjuridikens samtliga segment. På byrån arbetar ca 75 personer, varav 60 är jurister.”
”Roschier är en av Nordens ledande advokatbyråer. Vi kombinerar erfarenhet med entreprenörskap. Hos oss arbetar många av marknadens bästa jurister och vi arbetar med uppdrag för ledande nordiska företag.”
”Advokatbyrån Thomas Bodström är en arbetsplats med jurister och advokater som brinner för yrket. Vi värdesätter en arbetsmiljö med högt i tak där alla tar hjälp av varandra för att utvecklas framåt.”
”Migrationsverket är en händelserik arbetsplats som påverkas av vad som händer i vår omvärld och där du snabbt får ett stort ansvar och kan bidra till genomförandet av vårt viktiga uppdrag.”
”Time är en advokatbyrå med fokus på digitala affärer. Våra klienter är såväl globala koncerner som start-ups. Hos oss passar du som är ambitiös, gillar entreprenörskap och tar eget ansvar.”
”We love challenges! Utmaningar möter vi med passionerade medarbetare med kunskap och vilja att utvecklas. Välkommen till en modern byrå, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten!
”FUF är en ideell förening med fokus på global hållbar utveckling. Sök praktik med fokus på internationellt utvecklingssamarbete, gå på seminarier eller engagera dig i våra kommunikationsgrupper.”
”Civil Rights Defenders är en internationell människorättsorganisation som försvarar medborgerliga och politiska rättigheter och stärker människorättsförsvarare som är utsatta för risker. Läs mer på www.crd.org”
”ERIN verkar för ökad kunskap och insatser för att våld och diskriminering mot kvinnor och flickor ska upphöra. Vi bedriver en rikstäckande stödtelefon och arbetar förebyggande och opinionsbildande.”
”Drivhuset erbjuder studenter och unga affärsutveckling och vägledning för alla affärsidéer i alla faser – kostnadsfritt och konfidentiellt. Varje år hjälper vi 100 nya företag att starta i Uppsala.”
”Hos Uppsalajuristernas Alumnistiftelse kan du som student få en yrkesverksam mentor och du som alumn en koppling tillbaka till fakulteten. Kontakt: alumn@jur.uu.se”
”Med en upplaga om 5000 exemplar två gånger per år är Juridisk Publikation Nordens största akademiska juridiska tidskrift. Tidskriften syftar till att främja juridisk debatt genom att publicera artiklar av hög akademisk kvalitet om spörsmål i juridikens framkant.”
”Vittnesstöden Uppsala finns på Uppsala tingsrätt där vittnesstöd dagligen erbjuder hjälp och medmänskligt stöd till de som ska delta vid en förhandling. Varje januari rekryteras nya vittnesstöd.”
”FEMJUR passar dig som vill ägna studietiden åt att i bästa sällskap kämpa för något viktigt, men ha väldigt roligt under tiden. Vi tror på feminism, och på att vi kan göra skillnad. Haka på!”
”Hos oss får du arbeta med både skatterättsliga och bolagsrelaterade frågor. Vårt arbete präglas av gemenskap och prestigelöshet med stort kundfokus och redan som junior är du med och tar ansvar.”
EU-domstolen

”Arbetet som juristlingvist är något för dig som vill kombinera juridik och språk, och samtidigt arbeta i en internationell miljö.”

”KPMG är en av världens ledande skatterådgivare. Våra råd ska tåla granskning. Det är en av våra viktigaste principer och 2018 utsågs vi till årets Skatterådgivare av International Tax Review (ITR).”
”Tiden som notarie är utvecklande vare sig du kommer direkt från universitet eller redan hunnit skaffa dig juridisk arbetslivserfarenhet. Handledning i din vardag blandas med utbildningar och du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Oavsett vilka ambitioner du har är notarietjänstgöring alltid ett värdefullt steg i juristkarriären.”
”JF är juriststudenternas studentkår och bedriver därför studiebevakning och påverkansarbete, samt representerar studenterna vid universitetet.

JF erbjuder också studiesocial verksamhet och kontakt med arbetslivet.”

”Harvest assisterar bland annat banker, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och i utlandet med regelefterlevnad (compliance), ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden.”
”Hamilton är den snab­bast växan­de affärsju­ri­dis­ka rådgi­va­ren i Sverige. Vi arbetar med internationella projekt och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens.”
”Att arbeta i Regeringskansliet är att bidra till samhällsutvecklingen.
Som jurist hos oss har du omväxlande och intressanta uppgifter
i en händelserik miljö. Vi berättar om praktik och framtida karriär!”
”Lindahl är en framtidsinriktad affärsjuridisk advokatbyrå som arbetar under insikten att det är viktigare att hitta lösningar än problem. Vårt mål är hjälpa varje klient nå sin fulla potential genom en proaktiv och framtidssäkrad rådgivning, vare sig det handlar om skräddarsydda eller mer standardiserade lösningar.”
”Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process.”
”Vid Juridiska institutionen erbjuds högkvalitativ forskarutbildning i 15 forskningsämnen och nio civilrättsliga delområden som förbereder för kvalificerade tjänster inom flera sektorer. Välkommen med din doktorandansökan!”
”FCG vill förändra finansbranschen för både företag och människor! Vi är ett härligt gäng konsulter som tycker det är lika viktigt att ha kul på jobbet som det är att vara våra kunders viktigaste partner.”
”Bird & Bird är inriktade på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokatbyråerna i världen inom teknologi, kommunikation och media. Vår vision är att vara den världsledande byrån för branscher som arbetar med eller förändras av modern teknologi.”
”Sky is the limit på Setterwalls. Vi är advokatbyrån i landet med längst erfarenhet, grundad 1878. En av Sveriges ledande byråer, med 260 medarbetare som drivs av en och samma vision: att vara nr 1.”
”På WSA har vi gjort upp med gamla idéer om hur advokatbyråer borde vara. För oss handlar kompetens om att skapa största möjliga affärsnytta för klienten genom att ta ett helhetsgrepp om varje uppdrag.”
”Magnusson är en internationell, topprankad affärsjuridisk byrå med 15 egna kontor i 12 länder. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där alla medarbetare är delaktiga i byråns utveckling.”
”PwC ger dig möjlighet att hitta din egen karriärväg och satsa på att utvecklas. Du får fantastiska kollegor, chansen att byta yrkesroll, jobba utomlands och lära dig nya saker varje dag. Nu kör vi!”
”Unionen Student ger dig stöd på vägen till drömjobbet! Du får expertkunskap kring löner och arbetsvillkor, Cv-granskning, intervjuträning m.m. Dessutom får du möjlighet till upp till 3 325 kr tillbaka på kurslitteratur och kåravgifter. Allt för bara 100kr för hela studietiden! ”
”Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder.”
”White & Case är en ledande internationell advokatbyrå med 46 kontor i 30 länder. Våra specialistområden inkluderar företagsöverlåtelser, private equity, finansiering, kapitalmarknadstransaktioner samt tvistlösning.”
”Att knacka på vår dörr på Vasagatan 7 i Stockholm är som att stå på tröskeln till alla 77 Baker McKenzie- kontor i alla 47 länder samtidigt. Tillsammans gör vi flest cross border-affärer i världen. Att jobba globalt är regel hos oss, inte undantaget!”
”Falkenborn Advokatbyrå är en nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen och med flera av Sveriges största fastighetsbolag som klienter. Vi arbetar främst med fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning.”
”Fondia är en affärsjuridisk byrå under stark tillväxt. Vi består av ett härligt team och allt vi gör präglas av en vision om att förändra, förenkla och förbättra.”
”Lawline, Sveriges mest besökta juridiska webbplats, erbjuder ambitiösa juriststudenter ett flexibelt och meriterande extrajobb som juridisk rådgivare. Tillsammans gör vi juridiken enkel!​”
”KRZYMOWSKI är ett unikt familjeföretag med högspecialiserade jurister i vilket spjutspetskompetens och passion för juridik förenas med förståelse för entreprenörens verklighet och vardag. Vi arbetar med M&A, skatterätt och central civilrätt.”
”WCN är ett ideellt nätverk som vänder sig till kvinnliga jurist- och ekonomistudenter. Vi jobbar med att skapa möjligheter för unga kvinnor nätverka, träffa aktörer från arbetslivet och inspireras att bygga karriär.”
”Familjens Jurist är Sveriges ledande familjejuridiska byrå. Hos oss får du arbeta utifrån en tydlig värdegrund med meningsfulla arbetsuppgifter som skapar trygghet hos människor i olika faser av deras liv.”
”Fackförbundet ST kan staten, och då varannan nyexaminerad jurist får sitt första jobb i staten vet vi vad du behöver för att lyckas i din karriär. Lägg grunden för ett bättre arbetsliv med ett gratis studentmedlemskap i ST! ”
”EU Careers i samarbete med Universitets- och Högskolerådet (UHR) välkomnar studenter med frågor om en EU-karriär.”

Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och handelspolitik. Vi arbetar för en fri öppen handel med klara spelregler, både inom och utanför EU. Vi är cirka 90 anställda och vårt kontor ligger i Stockholm.”

 

”Som jurist på Ackordscentralen får du biträda konkursförvaltaren vid sammanträden i tingsrätten, möta och granska bolag, sälja egendom i konkursbon, upprätta inlagor till tingsrätten och mycket mer. Arbetet är varierat och förenat med mycket självständighet.”

Kontakta oss

Integritetspolicy