UPPTÄCK ÅRETS UTSTÄLLARE

 

Mässdagen vore inte någonting utan alla våra fantastiska utställare. Inför årets Kontaktvecka har vi äran att välkomna följande utställare. Vi är övertygade om att du kommer finna något som attraherar just dig!

”På G&D får du den stora byråns fördelar. Du får jobba med stora komplexa ärenden tillsammans med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att du känner alla.”

https://www.gda.se

DLA Piper är en av världens största internationella advokatbyråer med kontor i över 40 länder. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialist-kompetens inom alla delar av affärsjuridiken. Som jurist hos oss får du tidigt stort ansvar och klientkontakt, både på ett nationellt och internationellt plan.

https://sweden.dlapiper.com

”Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i näringslivets hetluft. Du får möjlighet att arbeta med de mest komplexa affärerna i Sverige och internationellt och vi ger dig verktygen för att ständigt utveckla din karriär.”

https://www.mannheimerswartling.se

”Cederquist är rankat som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som erbjuder våra medarbetare en modern arbetsplats.”

https://www.cederquist.se

”Är du intresserad av skattejuridik och ser fram emot ett stimulerande arbetsliv på ett nytänkande företag? Är work-life balance viktigt för dig? Då skulle du trivas hos oss på CauseyWestling!”

 

 

”Rätt position för dig som vill bidra till samhällsutvecklingen! Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till samhällsbyggandet.”

 

”Appelli Advokater AB är en av Dalarnas största advokatbyråer. Hos oss arbetar engagerade advokater och biträdande jurister. Tillsammans står vi för lång erfarenhet och bred kunskap. Välkommen att läsa mer på vår hemsida!”

 

 

”Vad gör du i sommar? Vill du prova på att arbeta med affärsjuridik i USA och lära känna amerikanska juriststudenter? Besök vår monter för att höra mer om vårt populära sommartraineeprogram. Välkommen!”

”En Morris är någon som vill mer. Som ledsnat på en alltför stillastående bransch. Som vill utmana och utveckla. Som vet att ingenting var bättre förr. Någon som tar sig an framtiden med öppna armar.”

”Hos EY får din karriär bästa möjliga start med spännande kunduppdrag där du snabbt får ta ansvar som ger ovärderliga erfarenheter.”

 

”Studenthälsan finns som stöd för Uppsala universitets studenter vid funderingar eller svårigheter relaterade till livet som student. Allt vi erbjuder är kostnadsfritt! Hemsida www.uu.se/studenthalsan”

 

 ”Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder. Är du nyfiken på konsultbranschen och skatterådgivning? Ansök till vår Tax&Legal-avdelning!”

”Vi levererar affärsjuridik i världsklass och tillhandahåller de rätta förutsättningarna för dig att bli ledande inom ditt rättsområde – börja din karriär hos oss och ta del av vårt globala nätverk!”

 

”Vi är en nordisk affärsjuridisk advokatbyrå med 300 medarbetare i Stockholm och Helsingfors. Genom vårt unika Law Student Trainee Programme ger vi dig som student möjlighet att jobba heltid hos oss under 4 månader.”

”Centrum för rättvisa står upp för individens fri- och rättigheter genom processer i domstol mot det allmänna. Våra rättsfall leder ofta till viktiga prejudikat och vi har 19 vinster i högsta instans.”

”Glimstedt finns på 14 orter i Sverige. Vi erbjuder praktik på flera av våra kontor vilket är ett lärorikt sätt att få en fot in i arbetslivet.”

 

”Hos oss får du arbeta med både skatterättsliga och bolagsrelaterade frågor. Vårt arbete präglas av gemenskap och prestigelöshet med stort kundfokus och redan som junior är du med och tar ansvar.” 

 

 

”Vi är en nischad affärsjuridisk byrå med över 60 jurister med expertis inom fastighet och entreprenad. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Besök gärna vårt Instagramkonto.”

 

”Delphi har viljan att utmana och skapa verklig förändring för varje enskild klient. I en föränderlig tid behöver vi medarbetare med en särskild drivkraft och ett särskilt mod. Delar du vår drivkraft?”

”På Vinge får du chansen att vara i händelsernas centrum och påverka svenskt näringsliv. Som medarbetare kommer du tidigt märka din möjlighet att påverka – för våra klienter blir ditt bidrag viktigt.”

 

”En av de främsta advokatbyråerna inom fastighetsbranschen. Vi erbjuder rådgivning vid fastighetstransaktioner, fastighetsrelaterade tvister, kommersiell hyra och andra fastighetsrättsliga frågor.”

 

”Som åklagare har jag möjlighet att göra skillnad i samhället. Jag har stort ansvar men det innebär även att jag varje dag kan känna att jag gör något meningsfullt.”

Charlotta Hellberg, kammaråklagare

 

”Vi är en ledande internationell advokatbyrå med 46 kontor i 30 länder. Vår globala bredd och nationella spetskompetens gör att vi kan hjälpa våra klienter med deras mest spännande möjligheter och svåraste utmaningar.”

 

”Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande full-servicebyråer inom affärsjuridik. Här i Sverige är vi ett team på 100 medarbetare, med den inter-nationella byråns alla fördelar.”

”Juridiska föreningen är studentkår för studenter vid Juridiska fakulteten vid Uppsala universitet. Vi arbetar för en tryggare och bättre studietid. Vi är en av ägarna till Kontaktdagen AB.

”Vi är en nischbyrå och erbjuder främst rådgivning inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknads-transaktioner. Att arbeta på Harvest innebär att arbeta med och för finansbranschens aktörer.”

”Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i sex av Sveriges största städer. Gör en intresseanmälan för mer information om lediga tjänster och kommande evenemang.”

”Feministiska Juriststudenter Uppsala är en ideell och partipolitiskt obunden förening som arbetar för att främja normkritik och ett genusperspektiv på juristprogrammet vid Uppsala universitet och därutöver inom juristbranschen och i den juridiska diskussionen i övrigt!”

 

”Vi är en affärsjuridisk byrå inom projekt- och teknikrelaterade juridik. Vår verksamhet är branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher.”

 

 ”Världen har aldrig rört sig snabbare än nu och på Bird & Bird är vi inriktade på att hjälpa företag att navigera rätt i det föränderliga digitala landskapet. Vi finns på 29 kontor runt om i världen.”

”PwCs syfte är att skapa förtroende och lösa viktiga problem. Vi agerar med integritet, gör skillnad, visar omsorg, samverkar och är nyskapande. Hos PwC är medarbetarlöftet att du ska ha ditt ”Opportunity of a lifetime”.”

”Hur har vi blivit en av Sveriges mest välrenommerade fullservicebyråer både bland klienter och studenter? Svaret är enkelt – våra medarbetare. Hos oss får du förutsättningar att gå så långt du vill.”

”Women’s Career Network is a network for women that combines passion and hard work. We believe that success is the result of genuine interest and dedication.”

”Fackförbundet ST kan staten. Varannan nyexaminerad jurist får sitt första jobb i staten, vi vet vad du behöver för att lyckas. Lägg grunden för ett bra arbetsliv med ett gratis studentmedlemskap i ST!”

”Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och rankas bland de tio främsta i världen. Som jurist hos oss erbjuds du ett varierande och roligt arbete i internationell miljö.”

”Cirio är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer och har en spännande bakgrund samt ett tydligt fokus på utveckling, med människan i centrum. Läs mer om vår resa på cirio.se.”

Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi arbetar med rättsliga frågor som är relaterade till obestånd.”

”Svalner är oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå. Vi tillhör ett internationellt nätverk, WTS global, som är verksamt i mer än 100 länder. Vill du bli en del av Sveriges ledande byrå?”

”The European Law Student Association (ELSA) är världens största internationella, oberoende, icke-politiska och icke vinstdrivande organisation för och av juriststudenter. ELSA finns representerat vid närmare 300 fakulteter i 44 länder och består av 50 000 medlemmar.”

 

Lawline är Sveriges största juridiska webbplats med över 400 000 besökare varje månad. Genom vårt närverk hjälper studenter tusentals människor varje år med juridiska frågor.”

”Wesslau Söderqvist Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservice byrå, där vi delat upp arbetet i verksamhetsområdena Kapitalmarknad, Corporate & Enterprise, Företagsförvärv, Kredit och obestånd, Miljö, energi och fastighet, Human Resources och Upphandling.”

”Barnombudet i Uppsala län, BOiU, är en ideell förening som arbetar med att stärka barns rättigheter – främst på lokal och regional nivå. Vi ger stöd och råd till enskilda, informerar och utbildar samt arbetar med politisk påverkan i barnrättsfrågor. Läs mer på www.boiu.se”

 

Energimarknadsinspektionens uppdrag är att arbeta för väl fungerande energimarknader. Vi har tillsyn över och utvecklar spelreglerna på el-, fjärrvärme- och naturgasmarknaderna.”

 

 

 

”Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer och hos oss har du möjlighet att jobba med just det rättsområde som intresserar dig.”

”Delphi har viljan att utmana och skapa verklig förändring för varje enskild klient. I en föränderlig tid behöver vi medarbetare med en särskild drivkraft och ett särskilt mod. Delar du vår drivkraft?”

”Akavia är fackförbundet för dig som valt den akademiska vägen. Som student är medlemskapet kostnadsfritt. Bli medlem och ta del av våra digitala verktyg som lönestatistik, CV-och Linkedingranskning.”