Välkomna till Kontaktdagen 2018

Hålltider för dagen

Under hela dagen – Kaffe och vatten serveras på plan 6

Kl 8.00 – Uppsala Konsert och Kongress öppnar för utställare och funktionärer

Garderob finns en trappa ned från bottenvåningen sett.

Kl 8.30-10.30 – Frukost serveras på plan 6

Kl 10.00 – Mässan öppnar för allmänheten

Kl 11.30-13.30 – Lunchservering öppen på plan 6

Dela gärna upp er så att alla inte äter samtidigt.

Kl 14.00 – Fika serveras på plan 6

Kl 15.00 – Mässan stänger för allmänheten

Kl 17:00 – Bankett

Information om banketten

Banketten hålls på V-dala nation kl 17.00, som ligger på St Larsgatan 13, Uppsala. Klädkoden är mörk kostym + Vegas. Banketten väntas vara klar runt 22.30 och V-dala har öppet till kl 02.00. Runt 23.30 kommer årets släppartist Da Buzz att spela!

Extra snaps: Det är möjligt att köpa till extra snaps. Detta görs i samband med fördrinken. En extra snaps kostar 40 kr och vid förköp accepteras såväl kort som kontant. Glöm inte detta! Vid köp i efterhand, under själva banketten, gäller ENDAST jämna kontanter.

Sexuella trakasserier: På grund utav händelser tidigare år vill vi vara tydliga med att all form av sexism och sexuella trakasserier är förbjudet och inte kommer accepteras. Vi är måna om att banketten ska kännas rolig och trygg för alla! Löpande kontakt hålls med ordningsvakter under kvällen.

Kontaktsamtal

Kontaktsamtalen hålls på våning 3 och 7. Ta kontakt mässinformatören i informationsdisken på bottenvåningen så visar hon er till vilken våning ni ska.

Papperskorgar

Papperskorgarna är uppdelade i papper, plast, kompost och brännbart. Dessa finns i varje rum. För större föremål finns det en container.

Grön mässa – Klimatkompensation

För er som inte redan klimatkompenserat er medverkan finns det möjlighet att göra detta på plats vid mässans infodisk till en kostnad av 300 kr som debiteras efter mässan. Er klimatkompensering synliggörs genom att information om klimatkompenseringen ställs vid er monter.

Klimatkompensationen sker via Vi-skogens projekt där bönder i västra Kenya får betalt för att plantera träd och låta dem stå orörda under ett antal år. Projektet är certifierat enligt den globalt erkända standarden Verra och når ca 30 000 bönder. Er klimatkompensation grundas på ett snittvärde av de utsläpp som er medverkan väntas medföra. Beräkningen har gjorts genom Zeromissions nätbaserade beräkningsverktyg och baseras på uppskattade värden för transporter, måltider, material, uppvärmd yta och avfall.

Vid frågor eller problem

Vid frågor eller problem som er företagsvärd inte kan svara på kontakta Alice Grapp (mob: 0738391414) för frågor på våning 3 och Calle Tengwall Pagels (tel: 0769471707) för frågor på våning 2. Mässansvarig Josephine Olsson och Cecilia Margenberg finns även här för era frågor, ta tag i oss eller ring oss på 0762052296 (Josephine) eller 0725157323 (Cecilia).

Välkomna!