Casedagen i Uppsala

För åttonde året i rad arrangeras casedagen i samarbete mellan Kontaktdagen i Uppsala och Gernandt & Danielsson. Årets case – ”Project Capone” – kommer att gå av stapeln onsdagen den 17 oktober.

Vi ses till frukost på Gernandt & Danielssons kontor i Stockholm. Då kommer klienten till dig med ett problem och vill ha en lösning klar till eftermiddagen. Jurister från Gernandt & Danielsson är med och ger råd och stöd under hela dagen, som avslutas med en trevlig middag.

Caset genomförs i lag om fem till sex personer, men du anmäler dig individuellt och kan inte förbereda dig – alla förutsättningar ges på plats. Antalet platser är begränsat och vi ser gärna att du läser eller har läst termin 5. Studenter på lägre terminer, liksom studenter som tidigare har deltagit i caset, får delta i mån av plats.

I juryn ingår professor Daniel Stattin samt Managing Partner Manfred Löfvenhaft, Partner Björn Svensson och Senior Associate Oscar Anderson. De tre sistnämnda verksamma vid Gernandt & Danielsson. Vinnarna får bl.a. biljetter till Kontaktdagens bankett där deras insats kommer att uppmärksammas.

Ta chansen att vara med på casedagen 2018 – din anmälan vill vi ha senast den 10 oktober! Du anmäler dig här: