G&D – Casedagen 2021

 

Gernandt & Danielssons huvudsponsorevent, den årliga Casedagen, äger rum på deras kontor i Stockholm den 26/10.

Casedagen är en tävling som bygger på att juriststudenter i lag tilldelas en uppgift i bolags- och aktiemarknadsrätt som ska lösas och muntligt presenteras för en jury i syfte att ge en realistisk och rolig inblick hur det kan gå till när en biträdande jurist tar sig an ett skarpt ärende på affärsjuridisk byrå. Ni är 4-6 personer i varje lag som under dagen arbetar tillsammans. Vinnarna kommer att få en biljett till Kontaktdagens bankett samt ett presentkort på Campusbokhandeln till ett värde av 2500 kronor var.

Datum 26/10

Tid: 08.30 – 21.00

Plats: Hamngatan 2 i Stockholm

Anmälan: Du ansöker genom att klicka på knappen nedan. Det går även att finna anmälningslänken på i Kontaktdagen-appen eller i Facebook-eventet ”G&D – Casedagen 2021”.

Buss avgår från Uppsala kl 08.30 och tar er till Gernandt & Danielssons kontor i Stockholm. Väl där serveras frukost i samband med information om dagen. Därefter hör en klient av sig med ett problem du inte var beredd på. Du och ditt team har fram till och med eftermiddagen på er (med en lunch- och fikapaus emellan) att komma fram till en lösning att presentera för klienten som i detta fall representeras av en jury. Precis som i verkligheten – och till skillnad mot vad som gäller inför en tenta – kan du inte förbereda dig, utan alla förutsättningar och allt referensmaterial ges på plats. Vi avslutar dagen på bästa sätt med fördrink på kontoret och middag på närliggande restaurang innan bussen går tillbaka till Uppsala kl. 21.00.

 

Anmälan är i första hand öppen för dig som går T5 eller högre, men alla är välkomna i mån av plats. Antalet platser är begränsat så se till att söka i tid!

Vi ser fram emot din anmälan innan den 18/10.