Välkommen på inspirationsdag på internationellt tema med DLA Piper!

Drömmer du om att arbeta i en internationell miljö? Tycker du att affärsjuridik verkar spännande, svårt, läskigt? Är inte juridik något som bara går att arbeta med nationellt?

Den 29 november har du möjlighet att träffa oss på DLA Piper och få en inblick i hur det är att arbeta på Nordens ledande globala advokatbyrå. Vi kommer att berätta om affärsjuridik i olika jurisdiktioner, cross-bordertransaktioner och secondments, samt dela med oss av våra personliga internationella erfarenheter.

Vi kommer att bjuda på ett avslappnat event med mycket tid för social aktivitet och möjlighet att få svar på alla de frågor du kanske annars inte vågar ställa. Ta tillfället i akt att få lära känna oss lite närmare och på ett mer personligt sätt än genom de möten som sker i montern på mässan. Vi har avsatt hela eftermiddagen för samtal med er och vi kommer att ha många jurister på plats från våra olika verksamhetsgrupper.

Evenemanget avslutas med fördrink och mingel följt av middag och fest på Stockholms nation.

Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som är intresserad av en internationellt präglad karriär att ta reda på mer om hur livet är på en global affärsjuridisk byrå, så anmäl dig redan idag! Vi ser fram emot att träffa dig.

Antalet platser är begränsat och vi ser gärna att du läser eller har läst termin 3. Studenter på lägre terminer får delta i mån av plats.

Datum: 29 november kl. 15.00

Plats: Gotlands nation kl. 15.00 och middag på Stockholms nation kl. 18.00

Anmäl dig senast den 22 november på länken nedan.

Varmt välkommen! Anmälan öppnar fredagen den 9e.