Event med oss på DLA Piper! 

29 november 

Mer information kommer så håll utkik!

Följ med på vår resa framåt!

På DLA Piper är vi specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. Tillsammans levererar vi högsta kvalitet i allt vi gör, för att lösa våra klienters utmanande och komplexa ärenden.

På vårt Stockholmskontor är vi 160 engagerade medarbetare. Det gör oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige. Dessutom finns vi i mer än 40 länder. Den största fördelen av att vara på en internationell spelplan är att vår värld expanderar och blir större för varje dag. Vi vidgar våra vyer, ser saker från nya perspektiv och drar nytta av de många utvecklingsmöjligheter som öppnar sig.

Vår kultur är prestigelös och kännetecknas av stark gemenskap och god stämning. Här värdesätter vi samarbete framför konkurrens och vi hjälper varandra framåt. Inga vassa armbågar, med andra ord. Istället fokuserar vi på att leverera resultat med hög kvalitet och tillsammans driva byrån framåt.

Vårt sätt att arbeta bygger på förtroende, såväl mellan kollegor, som mellan oss och våra klienter. Därför behöver vi dig som är ansvarstagande, proaktiv och vill leverera resultat. Vi vill fortsätta växa och söker vi dig som är öppen för förändring och nya perspektiv.

 Följ med på vår resa framåt!

VÅRA HUVUDSPONSORER

 

 

Kontakta oss

Integritetspolicy